Bloematelier Roos

Bloemen spreken elke Taal

menu

Stuur e-mail mail_outline KERSTBOMENVERKOOP  GESTOPT  

KERSTBOMENVERKOOP  GESTOPT 

Beste klant,

Om verschillende redenen en veranderende omstandigheden zijn wij gestopt met de verkoop van kerstbomen op het Bolwerk

(klik boven voor meer informatie)Kerst vieren met een echte kerstboom


GRATIS BEZORGING REGIO

Vrijdag 6 december starten wij weer met de verkoop van de A-kwaliteit-kerstbomen. Bloematelier Roos, de winkel in het oude centrum van Monnickendam, wordt ondersteund door de kerstboommannen Joop, Ronald en Cees. De verkoop van de kerstbomen is traditioneel op het parkeerterrein Bolwerk bij de Grote Kerk in Monnickendam.

A-kwaliteit
De kerstboom die wij verkopen is deA-kwaliteitsboom  met een eersteklas verzorging en frequente begeleiding tijdens de groei; deze bomen zijn naaldvast en hebben een prachtige vorm. Wij hebben ook bomen met een grote maat.

Traditioneel, samen een kerstboom kopen 
Mensen willen een kerstboom uitzoeken, kinderen en kleinkinderen mee, een praatje een beker warme chocolademelk, ouders en grootouders, een glaasje glühwein erbij.

 Kerstboom-Service

Voor een optimale water-absorptie zagen we op verzoek, zodra de klant heeft gekozen, een cm (of desgewenst meer) van de onderstam af. Nadat onze klant een boom heeft uitgekozen en de boom in een net is ingepakt, wordt de boom gelabeld en kan de kerstboom thuisbezorgd worden. De bezorging is gratis in onze regio > Monnickendam-Marken – Broek in Waterland – Edam-Volendam-Zuiderwoude-Uitdam - etc. Buiten de regio bezorgen wij tegen een vergoeding in overleg met onze klanten.


 

Stuur e-mail* Invoer verplicht